Zlaté cihličky z domácí čokolády
Potřebné ingredience
1/4 kg bílého ztuženého tuku, 1/2kg moučkového cukru, 120g kakaového prášku, 1/2 sáčku pudingového prášku, 3 lžíce rumu. Potřebujeme také formy na pečení rakviček nebo jiné formy na tvarování čokolády, zlatý alobal nebo balicí papír a lepicí pásku průsvitnou.
Postup přípravy
Někdy je čokoláda flekatá, ale to na chuti nic neubírá, je to znak nedokonalého promíchání cukru s kakaem.
Jde o poměrně jednoduchou a přitom výbornou cukrovinku. Slyšela jsem, že jde přidat sušené mléko a je mléčná čokoláda, ale sama jsem to nezkoušela, tato nám chutná moc.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé